Општина Бела Паланка
званична презентација општине

ТАКМИЧЕЊЕ „ДАНИ БАНИЦЕ 2017“

Поштовани,

Гастро-манифестација „Дани банице 2017“ биће организована у периоду 11–13. августа 2017.г. у прелепом амбијенту парка „Врело.

Ове годинеславимо дванаест  година  манифестације, а наши посетиоци имаће приликуда уживају у бројним изненађењима и богатом културно-уметничком програму. Манифестација је такмичарског карактера и негује обичаје, културу и традицију овог краја Србије. Ова манифестација покушава да сачува од заборава старе кулинарске рецепте наших бака, те да их пренесе даље како су се они и преносили „с колена на колено“ кроз историју...

Олимпијада за децу биће организована у петак где ће се наши најмађи такмичити у припреми банице са сиром.

Радионица за децу биће организована у петак,суботу и недељу где наши најмлађи посетиоци могу да науче да месе баницу заједно са нашим промотером Ненадом Гладићем(„Лепи Брка“).

 Најмлађе посетиоце очекује изненађење и нова радионица „Цртање на брашну“.

Такмичење у припреми баница биће организовано у суботу где се такмичари могу надметати у припреми најбоље банице и то у четири категорије.

За све договоре и евентулна питања стојимо Вам на располагању путем  телефона +381 18 853 080 у времену 7-15hили путем  e-mail:  tobelapalanka@gmail.com.

Пријаве за дечију радионицу су у току и трајаће до 01.08.2017.г., a такмичење и Олимпијаду до 09.08.2017.г.

 

ПРЕУЗМИТЕ ПРОПОЗИЦИЈЕ:

ДАНИ БАНИЦЕ 2017.

ДЕЧИЈА ОЛИМПИЈАДА 2017. 

С поштовањем,

Tуристичка организација Беле Паланке

Директор, М и л о с а в    П о п о в и ћ, с.р.

Powered by Vladimir Jocic