Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА

ОБАВЕШТЕЊЕ: ОБУСТАВА РАДА СА СТРАНКАМА ПУТЕМ НЕПОСРЕДНОГ КОНТАКТА

        Обавештавамо  грађане да  се у Општинској управи општине Бела Паланка, сходно Закључку Владе Републике Србије обуставља рад са странкама путем непосредног контакта. 

COVID-19 Контакт центри

Влада   Републике   Србије   успоставила   је јединствени   контакт   центар   „COVID-19”   на   броју   19819.

ИНСТРУКЦИЈЕ О НАЧИНУ ИСПЛАТЕ ПЕНЗИЈА ЗА ЛИЦА СА НАВРШЕНИХ 65 И ВИШЕ ГОДИНА ЖИВОТА

1.Уз посебна Овлашћења.Пензионери који пензију примају на текући рачун код банке,могу овластити лице (потписивањем  Овлашћења за једнократно подизање средстава ) да за њих подигне  унапред дефинисан износ пензије.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА 24 САТА НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА- ИСТАКАО ГОРАН МИЉКОВИЋ, КОМАНДАНТ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ КОЈИ ЈЕ ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА БУДУ СОЛИДАРНИ, ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА И ПОШТУЈУ ПРОПИСАНЕ МЕРЕ

Општина Бела Паланка је већ по првим сатима од увођења ванредног стања на територији РС сазвала седницу штаба за ванредне ситуације и одмах увела мере које имају за циљ спречавање ширење вируса ковид 19. Командант штаба за ванредне ситуације Бела Паланка Горан Миљковић је рекао да је поред бројних мера оформљен и контак центар где грађани могу да се јаве и затраже помоћ.

4 ПРОДАВНИЦЕ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ ОТВОРЕНЕ СУТРА УЈУТРУ ОД 4 ДО 7 ЧАСОВА САМО ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

У складу са најавама Владе Србије и ванредним стањем 4 прехрамбених радњи биће отворено  сутра 22.марта у Белој Паланци само за грађане старије од 65 година који су у време тренутне ситуације у изолацији. У Белој Паланци радиће сутра од четири до седам часова ујутру следеће продавнице:

Powered by Vladimir Jocic