Општина Бела Паланка
званична презентација општине
warning: Creating default object from empty value in /home/belapala/belapalanka.org.rs/html/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 40.

Општина Бела паланка

ОГЛАС за давање локација за постављање киоска на јавним површинама

             Комисија за спровођење поступка за доделу локација за постављање  киоскана   јавнимповршинама,  на основу Одлуке о постављању мањих монтажних објеката на јавним површинама на територији општине Бела Паланка („Сл,лист града Ниша“ бр.23/2007 и 24/2010),  Плана локација за постављање киоска на јавним површинама

ЈАВНИ ОГЛАС о отуђењу - продаји отпадног гвожђа са локације бивше фабрике „Фемид“ у Белој Паланци путем јавног надметања - лицитације

На основу Одлуке о покретању поступка отуђења - продаје отпадног гвожђа са локације бивше фабрике „Фемид“ у Белој Паланци бр. 011-1/2018-I од 12.01.2018. године.

 

 

ЈАВНИ ОГЛАС

 

ЈАВНИ ПОЗИВ за финансирање и суфинансирање програма из области пружања подршке социјално угроженим грађанима, старијим особама и особама са интелектуалним и менталним сметњама из буџета Општине Бела за 2018 год.

У складу са чл. 38. Закона о удружењима („Службени гласникРС“, бр. 51/09), чл. 5. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења („Службени гласник РС“, бр. 8/12, 94/2013 и 93/2015), Одлуком о буџету општине Бела Паланка за 2018 год, бр.011-101/2017 од 15.12.2017.год.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ЗА УЧЕШЋЕ У КАРАВАНУ ‘’ДУХ МЛАДОСТИ’’

У Народној скупштини Републике Србије одржана је свечана академија којој је завршен први Караван образовања ‘’Дух младости’’.

БЕЛА ПАЛАНКА ОБЕЛЕЖИЛА 140 ГОДИНА ОД ОСЛОБОЂЕЊА ОД ТУРАКА

''Ништа није тако узвишено као слобода једног народа''- овом поруком обележено је 140 година од ослобођења Беле Паланке од Турака.

СВЕЧАНО ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА МЛАДИМА ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПОСЛОВАЊА У ОБЛАСТИ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Млади пољопривредници свечано су потписали уговоре на основу спроведеног конкурса од стране општине Бела Паланка за подршку младима у руралном подручју. У име општине Бела Паланка уговоре је потписао председник општине Горан Миљковић.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ОБЕЗБЕДИЛА 230 НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА ЗА МАЛИШАНЕ

Новогодишње пакетиће најмлађима је уручио председник општине Горан Миљковић. Он је заједно са својим замеником Мирославом Маринковићем и сарадницима обишао оба објекта предшколске установе ’’Драгица Лаловић’’и заједно са малишанима украсио новогодишње јелке.

ОГЛАС - излагање на јавни увид Плана детаљне регулације далековода 35 kV МХЕ „Црвени Брег“ – ТС 35/10 kV „Долац“
На основу члана 50.
ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРГА СА ФОНТАНОМ ГДЕ ЋЕ БИТИ ПОСТАВЉЕН СПОМЕНИК СЕПТИМИЈУ СЕВЕРУ И МАКЕТА БЕЛОПАЛАНАЧКЕ ТВРЂАВЕ

Почели су радови на реализацији пројекта ''Уређење археолошког налазишта Ремесиана'' који обухватају реконструкцију трга са фонтаном и споменик Септимију Северу.

Powered by Vladimir Jocic